lørdag den 18. februar 2017

Isglasur 12. februar 2017



Jeg er ret vild med is og vand - det der frysepunkt! Når det er tæt på nul, så bliver der skabt smuk kunst, især når blæst og lidt tidevand spiller med. På den måde er billedet her en lille fortælling: Der har været blæsevejr; og vandstanden har været højere, og vi er tæt på frysepunktet, siger det, foruden historien om, at det er vinter helt overordnet.

mandag den 13. februar 2017

Stille kulde efter storm 12. februar 2017


Der har - apropos - været meget stille her på siden siden begyndelsen af august. Ikke fordi, jeg ikke har haft noget på hjertet. Hele efteråret er en farvepragt og en fest i fugle på rast nordfra. Men mit arbejdsliv gik fra højest gear til en hel del over, da jeg skulle stoppe i mit gamle firma og samtidig starte mit eget lille advokatfirma. Bum, så var der gået et halvt år!

Nu føler jeg lidt, at tingene er ved at vende, så jeg får kontrol med mit liv igen. Jeg håber i hvert fald, at der bliver tid til alle de andre ting, som jeg sætter pris på her i livet ud over mit arbejde. F.eks. den herlige natur, der ligger her lige uden for døren, hvor jeg bor. Nu fornemmes lyset rigtig få momentum dag for dag, Solens stråler varmer og de første planter er i vækst; det går mod forår. I går gik jeg en lang tur ved Kilen og kiggede på isformationerne, der er blæst op ad sivene af blæsten fra øst den seneste uges tid, hvor frosten har skab perler i alle afskygninger.